4. maaliskuuta 2011

Väriä..

..Hiuksiin siis. Eikä nyt sit ihan piece of cake. Halusin tummempaa, ilman että on liian tumma. Kotivärjäysten "guruna" yritin valita oikean sävyn. Ja melkein onnistuinkin. Muuten hyvä, mutta vaaleat hiukset kun aina vaan paistaa läpi, ei auta kuin ootella et kasvaa pituutta ja sitten *naps* vaan ylimääräset pois. Onnistuisi heti, jos vaan haluis superlyhyet hiukset. Ekaa kertaa kokeilussa tätä:


Hetken päästä, kunhan hiukset on levänneet laitatan raitoja sekaan. Sitten on sävy lähellä omaa orkkis hiusten väriä ja ehkä "hieman" luonnollisempi kuin vetyblondi... Hiusten leikkausmalli onkin sitten haussa. Vaikeeta tälle kaksosihmispololle tehdä niin vaikeeta päätöstä, et tietäis mitä haluais. Tänään haluan yhtä ja huomenna toista. Ja sitten pitäis tietää vielä mikä oikeesti sopii ja näyttää "trendikkäältä". *HuoH!*
Mahdollisia hiusmalleja?


Semmosia ois mielessä nyt. Netin haravoiminen kuvista on aikamoinen urakka, joten nämä jotain sinne päin....Otsatukka on kyl vähän arveluttava, kun en tod.näk. sitä jaksa laitella ja pitää sitten samanlaisena. Vaihtoehdot ois vetästä vähän siis lyhyemmät polkanmalliset ja kasvattaa niitä sitten pidemmäksi. Tai sitten vaan ensin kasvattaa pidemmät ja leikata sitten....ArggH!

2 kommenttia:

TIINA kirjoitti...

coolit suunnitelmat!

Jeanie kirjoitti...

Juu :). Mut kuka päättäis mun puolesta, ku tää on niin vaikeeta...