11. maaliskuuta 2011

Remonttia yläkerrassa

Yläkerta siis työn alla, kuvia ei ees kehtaa julkisesti näyttää tällä hetkellä. Alakerta on täynnä kattopaneelia, parkettia, sirkkeliä ym. mukavaa. Suunnitelmissa ois että kaikki 3 makuuhuonetta remontoidaan "pienellä" pintaremontilla. "Pieni" pintaremontti on: katot uusiksi 3 makuuhuoneeseen sekä yläkerran "aulaan" yht. n. 40m2, lattiat uusiksi makuuhuoneisiin n.30m2 sekä makuuhuoneet maalataan valkoisiksi. Lattiat tulee tästä:
Ei juuri täysin tämä, mutta värinä siis Wenge, puuna tammi sekä merkkinä Upofloor. 3-sauvainen parketti. Tumma. Aluksi mietin meneekö liian tummaksi, mutta seinät ovat kuitenkin vitivalkoiset. Joten luulisi sopivan :). Tai siis paree ois!

Kattopaneelit näyttää tältä, paketit jo jossain kuvassa vilahtaneet:

Valkolakattu kattopaneeli, jota on sitten remontin jälkeen yhteneväisesti koko kämpän katoissa. Lukuunottamatta yläkerran kylpyhuonetta.

Isoimpaan makuuhuoneeseen tulee lähes tällainen samanlainen ihanuus, meille tulee vain keskimmäinen ovi ilman jakolistoja kokonaan peilinä :).

Lastenhuoneet saa kans omat kaapit, toinen ihan perusovella kapea kaappi ja toiseen kahdella valkoisella liukovella oleva kaappi.
Kuvat kuukkelista.

1 kommentti:

TIINA kirjoitti...

no vaude! ota vaan kuvia, ois kiva seurata etenemistä!