21. maaliskuuta 2011

Shoppailemassa

Jeps, tuli käytyä vaikka ei tuo rahapuoli edelleenkään kukoista...Mutta oli "pakko" käyttää hyväksi meneillään olevat Hobbalot-tarjoukset HobbyHallissa. (Onneksi sain rattaat ja kestoja myytyä, niistä rahoista nipistin sitten pikkasen näihin...) Tuli kierreltyä Jumbossa vaik missä kaupoissa, Anttilassa oli kivoja mattoja kans, mutta liian kalliita mun kukkarolle ja monta muutakin ihanuutta jäi Jumboon. Ja oli sinne tullut aivan ihana sisustusliikekin. Tällä kertaa en sortunut muihin kuin näihin "pakollisiin".

Beige matto 80x200cm Typyn huoneeseen ja Harmaa matto 140x200cm Pojun huoneeseen. Näiden päällä kelpaa rakennella ja leikkiä. On tiiviiksi kudottuja puuvillamattoja molemmat, kestävät sekä pestävät :).


Bonuksena löytyi yksittäinen malliverho 5€:lla palautus-puolelta, koko n. 140x250cm. Pojukin tykkäs, sen mielestä kuvassta on "ne renkaat ku heittää kiviä veteen" :D. Tän leikkelen kahtia ja laitan Pojun huoneeseen ja niin on sitten sisustukset sinnekin valmiina! (Voi olla et menee ehkä liian harmaaksi, mut täytyy sitten hommata värikkäitä tyynyjä ym.)

Pojulle :)
  

Typylle <3

Päiväpeitot uupuu molemmilta lapsosilta sängyistä ja aattelin turvautua vaihteeksi Ikean tarjontaan. Köyhällä kun on varaa vain siihen halpaan, nämä peitteet 5,95€/kpl.

Ei kommentteja: