30. maaliskuuta 2011

Korukärpäsen purema

Luovaa hulluutta tai jotain, mutta kun ideat ei jätä rauhaan ennen kuin on ees kokeillut ideoiden toteutusta. Innostuin korutöistä ja halusin tehdä ns. "äiti-lapsi"-korun, Poju sai valita oman kiven koruun, Typyn puolesta valikoin sille oman, kolmonen saa sitten aikanaan omansa.

"Meaning of Life"
Korussa on valkoisia opaakkeja, foliosisusteinen rusk.harmaa lasihelmi, v.pun. sydän lasihelmi, pieniä kirkkaita lasihelmiä sekä sydän lukko. Koru tehty linkittämällä hopeoitua kuparilankaa 0,6mm käyttämällä. Todennäköisesti lisään vielä jtn "blingblingiä" valkoisten helmien väliin roikkumaan, saa nähä. Jotenkin kuitenkin haluaisin pitää tämän yksinkertaisena.

Haastetta kerrakseen oli, kun opettelin käyttämään pyöreäkärkisiä pihtejä lenkkien tekoon....Ekat versiot oli totaalisen surkeita, mutta kun oli pari tehny suht hyvin rupesi homma rullaamaan jo paremmin. Toinen kokeilu oli korvikset, tuli tilauksen mukana jtn ylimääräisiä kiitos-pussukassa helmiä joista nämä väkertelin.

"Spring"
Nämä tehty valmiiseen korviskoukkuun, pujottamalla korupiikkiin helmet ja liittämällä korupiikki korviskoukkuun. Lasihelmiä ja turkoosit on kai siemenhelmiä?

Helmet tilasin Kirjohelmestä, tilaus tuli päivässä perille, nopeaa toimintaa! Työohjeita ainakin jotain löytyy Villihelmen sivuilta. Siellä myös nettikauppa sekä myymälä heillä on Vantaalla. Sekä täältä löytyy-> Helmetin foorumi, tuolla on kysymyksiä sekä vastauksia että vinkkejä joka lähtöön.

Ei kommentteja: