14. maaliskuuta 2011

Näin se homma etenee

No nyt niitä oikeita kuvia ;). Homma etenee, miehen loma alko, joten luulisi rempankin sujuvan rivakammin kuin viime vkon. Ihmeen paljon menee aikaa kuitenkin purkamiseen, vaikka luulis sen olevan piece of cake.

Mutta asiaan:
"Aulan" seinät on saanu uudet maalit, katto uupuu.

Meiän makuuhuone työn alla. Seinät jo maalattu valmiiksi. Uutta kattoa tulossa hyvää vauhtia. Huomatkaa: mitä olisi remontti ilman tietokonetta! :D Ja kuvassa myös miehen ensimmäinen sisutusidea, ja ei ,se ei ole tuo kompura tuossa, vaan sälekaihtimet!

Makkari toisesta suunnasta. Kaappi uusitaan niin että vanha runko jää, ovet lähtee todellakin kaatikselle. Liukuovet asennetaan lattiasta kattoon, sekä päätylevyksi tulee uusi levy lattiasta kattoon. Viimeistellään sitten lattia ja katto listoilla. Vielä harkinnassa hommataanko ihan uudet sellaset.

Ei jaksais oottaa et tulee valmista, oon käyny haaveilemassa esmes täällä Sisustusstudio. Siellä on kaikkia kivoja sisustustarroja. Mä kun en saanu valtuuksia maalaukselle....Meiän huoneeseen esimerkiksi vois sopia harmaana tai ehkä beigenä joku näistä:3 kommenttia:

TIINA kirjoitti...

jee!
aika kivoja nuo tarrat.

Unknown kirjoitti...

Oi oi, ihanii noi sisustustarrat. Onneks ite ei tarvii valita :)

Jeanie kirjoitti...

Sepä se, vaihtoehtoja on ihan liikaa :D. Suosikkina tällä hetkellä tuo sydän puu <3.