27. tammikuuta 2010

Kylymä Hrrr....

Siis kylmä, ei tartte miettiä laittaako omaa nenäänsä ulos saatika sitten lasten ja koiran. Mittari on -20:ssä ja koirakin on vetäny viltin korvilleen. Meidän ulos lähteminen onkin ollu pakkasilla aikamoista urheilua, toisin sanoen mun urheilua. Ensin puen lapset ja siihen päälle koiran, ni hyvä jos puoli tuntia riittää. Asiaa ei helpota 5v uhma ja koiran antipatiat haalaria kohtaan...Mutta nyt ollaan luvan kanssa sisällä, vedetään viltti korviin asti herkkujen, dvd:n ja teen kera.

Remppa etenee, tosin aikataulustaan(yllätys) myöhässä. Keittiö on viimeistelyä vaille valmis, tänään pitäisi tulla ovet ja silikonilla viimeistellään laatoitus. Alakerran parketti on ollut jo pitempään valmiina. Listat puuttuu edelleen, mut ne hankitaan sitten kun sopivat osuu kohdalle ja on rahaa. Yläkerran tasanteelle/aulaan laitetaan samaa parkettia. Muuten ei olekaan kuin sisustamista vaille :). Jota mä oon odottanu kauan! Taisin viimeksi luvata jtn kuvia keittiöstä ja wc:stä. Tässäpä niitä:

Keittiö tässä siis remontin kourissa. Wc:stä en löytäny kuvaa, mut eipä siellä tehdä mtn suuria muutoksia, joten laittelen sitten myöhemmin vaikka sisustus kuvia.
Oon käyny shoppailee tarpeellisia tavaroita, kun tuntuu koko ajan et jtn puuttuu. Ikeasta löyty keittiöön pieni pöytä, oisin halunnu pyöreän, mut ei ollu enkä jaksanu kierrellä sataa paikkaa. Sieltä löyty myös vaatehuoneeseen korisysteemi, mihin on helppo järjestellä tavaroita. Keittiöön ostin myös lampun. Kierrätyskeskuksesta löyty kaksi tosi "retroa" alunperin oranssia tuolia ihan 5€/kpl ja kiitos äiteen sai ne uudet hianot päälliset. Ja tällaset niistä sitten tuli, niin mageet :)!!!

Seuraavaksi alkaakin sitten kylpyhuone tarvikkeiden etsintä ja matto olohuoneeseen, samoin verhoja uupuu huoneesta jos toisestakin. Pojan huoneen aattelin jättää ehkä ilman verhoja. Pojan huoneeseen tarvitaan myös pieni työpöytä sekä kirjahylly. Jotain järkevää säilytys systeemiä kaipailen myös kylppäriin, koska siellä ei ole peilikaappia. Mutta jos nyt kuitenkin sais vaikka keittiön ensin valmiiksi ja sit jatkais seuraavaan huoneeseen :).

Käsityöt edelleen vaiheessa ja hommat kasaantuu...Äippä osti samalla kun haki kangasta tuolin päällisiin, mulle myös verhokankaat ja ne pitäis saada ommeltua piakkoin. Joten ei kun tuumasta toimeen. Yritän tänään vielä ehtiä neulomaankin...

3 kommenttia:

LODE kirjoitti...

Kukkuu, täällä kävin !

Innolla odotan valmiita kuvia rempasta, koti vaikuttaa kivalta ja portaikosta tykkään ! =)

TIINA kirjoitti...

ihan ku meillä osassa taloa. :D
valmista ootellessa...

Jeanie kirjoitti...

Juu mä oon oikeesti Tiina vakoillu teillä :D.