13. tammikuuta 2010

Remonttia, remonttia, EIKÄ siinä vielä kaikki...

Mistähän sitä ees alottais...Siis remppa. Joo, keittiöstä on revitty vanhat pois. Eilen alko uuden kasaus ja kas niinku yleensä rempoissa käy, tuli takapakkia...Laatikosto oli 10cm liian leveä, josta syystä myös yläpuolelle tuleva mikrokaappi myös. Siis voihan hanuri kerrassaan. Tänään alkaa lattian laitto, jota piti kaks tulla asentaa. No eikä tuu, ku vaan yks. Pääasia kyl on et hommat etenee.

Eilinen alko vähän huonosti, kun Ukko meni kirjaimellisesti ottaa väärät lääkkeet, ni jouduttiin lasten kanssa lähtee aamusta työmaalle. Minä kuskiksi, koska Ukko otti kolmiolääkkeitä. Siellä vierähti 12 tuntia ja siinä sivussa sain sormeeni vekin, onneksi ei kuitenkaa tikkejä tarvinnu. Illalla vielä vuoti vähän kummiskin. Ukko vaan hoki:"Enkö mä sanonu, että anna olla!". Mä halusin vaan auttaa. Arvatkaa kuinka urpoa on seistä siellä vaan ja ihmetellä?? Eilen kävi myös joku "asiantuntija" taloyhtiön/isännöitsijän puolesta tsekkaamassa vessat ja patterit, sähköasennukset sekä parvekkeen oven. Tämä siksi että edellinen asukas on tehny muutostöitä. No selvisi sitten ettei asukas ollut ilmoittanu muutostöistä mitään taloyhtiölle/isännöitsijälle. Eli joudutaan nyt sitten alkaa puimaan tätä asiaa eteenpäin.

EIKÄ siinä vielä kaikki, myyjä yritti pimittää taloyhtiön korjauksiin liittyvää tietoa myös, jotka saatiin juurikin tietoon naapurilta. Siis miksei tää voi olla helpompaa? Pahimmassa tapauksessa ollaan tulevaisuudessa sitten käräjillä. Tätähän sitä kaipaskin vielä kaiken keskelle...Ehkä joku päivä tulevaisuudessa me ollaan siellä unelmien uudessa kodissa. Kai. Jeps, kuvia "kodista" myöhemmin. Ps. Mites se menikään...Pessimisti ei pety ikinä??

Ei kommentteja: