13. tammikuuta 2010

Kuvia siis, tässä tulee...

Eteinen, joka muuttuu lattialtaan. Siihen asennetaan laatoitus, joka päättyy liukuovinaulakon seinän ja olohuoneen rajalle. Väriltään tulee oletettavasti olemaan tumma harmaa/ruskea. Toi rumilus lasioven takana lähtee kuikuilemasta sieltä, heti kun saan ruuvarin käsiini. (Arvatkaa kuka piilottaa huushollin ruuvarit?) Seinät on maalattu valkoiseksi. Liukuovinaulakon sisällä on hattuhyllyjä kaksi ja hyllykkö. Hyllykköön tulee korit säilytystä varten ja ehkä maalataan valkoiseksi, kuin myös hattuhyllyt.Olohuone...Tammiparketti saa väistyä uuden kirsikkaparketin tieltä, yleisilme muuttuu heti. Haaveissa ois että ikkunankarmitkin ois joku päivä valkoset, mutta se on niitä hienosäätö hommia jälkeenpäin. (JOtka tuppaa kummasti jäädä tekemättä, miksiköhän?) Haaveissa myös uusi sohva, matot hyllyköt, vitriini, lamput...Tarviiks mun jatkaa?? Täältä revittiin karsee tapetti pois ja seinät sai uuden maalipinnan, johan tuli avaruutta lisää. Kattoon jätetään kuultovalkoset puupaneelit. Keittiön pöytä ängetään tänne, koska keittiöön ei mahdu 6 hengen pöytää. Miten ihmeessä rivareissa on monessa pienet keittiöt??


Portaikko, joka jostain kumman syystä jakaa mielipiteitä. Toiset sanoo kammottaviksi, toiset tykkää. Mä kuulun niihin jotka tykkää. Niissä on sitä jotain ja on "ilmavat" (Jos näin voi sanoo portaista). Nää on ihan ok kunnossa, ois ehkä kivemmat niin et askelmat ois valkoset..?? Ukko yllätys yllätys, ei tykkää niin paljoa. Haluis et ne ois "tiks,tiks portaat", siis kantikkaat...
Yläkerran aula, tai no aula on kai liioittelua...Karmee boordi ylhäältä toudellakin lähtee, yök. Valkosta maalia sipastaan tännekin. Wc:n ovi näkyy tuossa, sekä vaatehuoneen ovi. Lattia vaihtuu aikanaan (toivottavasti), jahka alakerta on käsitelty. Niin ja toi katto uusiksi kans.


Isompi lastenhuone. Poju meinas olla niin reilu, et tää jäis oottaa et Typy kasvaa...Noinkohan..?? Tässä ei näy, mut nurkassa oven vieres oikeella on komero, joka on rotisko. Lähtee näillä näkymin kaatikselle. Lattia uusitaan jossain vaiheessa. Tarvii myös verhokiskot ja sen sellasen paneelin eteen tmv. Ainakin musta sopis paremmin niin kuin verhotanko. Vai?? Niin ja arvatkaa mitä? Sipastaan sitä valkosta maalia tännekin!Pienempi lastenhuone. Täällä ei ole komeroa, eikä tule, ei mahdu eikä tarvita. Parvekkeelle pääsee täältä.Pojun huone? Ei vielä päätetty. Tapetti pois, niin ja sitä valkosta ;). Verhokiskot ois jees tännekin. En tiiä miks, mut mulla on jotain angsteja verhotankoja kohti...Tänne joutuu ehkä laittaa kattoonkin uutta paneelia tmv.

Aikuisten makkari ja se tärkein (Ukolle)->tietokone. Seinät maalaten, lattia uusiksi. Yhdelle seinälle haaveilen tapettia, sellasta vaaleaa beige kuvioista ja ihanaa :). Täällä on ne verhokiskot, muttei sälekaihtimia...Kattoon jtn kivaa paneelia yms.

Jatkuu myöhemmin keittiöllä ja wc:llä....

Ei kommentteja: