2. kesäkuuta 2011

*KeSä*

Jee! Kesä on tullu, ihanaa ku on lämmintä. Tosin nuo pahimmat helteet vois jäädä mun puolesta pois, ainakin niin kauan ku tuo etureppu kulkee vielä tuossa mukana...Piha alkaa jo näyttää siltä, että siellä jtn on laitettu kasvamaankin. Mansikat on villiintyny ja ruusupavutkin alku itsarin jälkeen näyttää elpymisen merkkejä :). Tähtisilmistä ainakin puolet on virallisesti hengissä, kukkia eivät kyllä oo tehneet...Orvokit porskuttaa hengissä, ihme kyllä, koska niitä koulii päivittäin meiän tehokaksikko majakka ja perävaunu (lue Typy & Taskuraketti Mosse).  

 Orvokit, tähtisilmät ja ne ruusupavut (parempi puolisko, toiset ei oikeen kasva...)

Talvehtineet mansikka-amppelit tekee mansikoita ihan kohta :P. Hyvin sätkii tuo lidlistä hommattu ruusukin, kasvanu reippaasti. Joutuu hommaa vaan uuden kehikon jossa kasvaa, paju kartio ei oikeen pysy aloillaan.

Ja onhan sitä tullu näperrettyäkin. Viimeisimmästä helmitilauksesta on jo aikaa, mutta sain tuossa tehtyä kesän alkajaisiksi tällaista.     


Valkoisia akaatteja, erilaisia lasihelmiä, metallihelmiä, sydän linkki ja ketju. Samaa sarjaa aiemman turkoosin kanssa :).

Muitakin käsitöitä on tullu tehtyä ja oon saanu 1 villapaidan pojulle tehtyä ja kaksi neuletta Typylle. Typyn takeista uupuu vain napit. Pojun villistä ei oo vielä kuvattua, ehkäpä jokin päivä kun kerkiää :D.
Huomenna tehdään reissu Tallinnaan, lähen metsästämään sellaista tukkuliikettä kuin Karnaluks. Sen pitäisi kuulemma olla käsityöharrastajan taivas, joten jtn saalista sieltä varmastikin löytyy ;). Jopa ne napitkin Typyn takkeihin :D. Saas nähä miten reissu menee lasten ja lasten mummon kans, kun ollaan aamusta iltaan liikkeellä. Siitä lisää sitten myöhemmin :).

Ja tervetuloa Marsaliittus lukijaksi :)!

1 kommentti:

TIINA kirjoitti...

siellä ollaan oltu tehokkaita. :)
kivaa tallinnan reissua!