27. kesäkuuta 2011

Egyptiläistä ketjua

 
Helmetin sivuilla hengaillessa silmiin osui Hatsin väkerryksissä egyptiläisellä ketjulla tehty koru. Sain inspiksen kokeilla ketjua itsekin ja metallilankaakin sattu olemaan sopivasti "varastossa". Youtubessa on hyvät videot ketjun valmistamiseen, löytyy näistä -> Egyptiläisen ketjun valmistus 1 sekä Egyptiläisen ketjun valmistus 2 . Tai en tiedä olisiko oikeampi nimitys linkki miten nuo tehdään...?

Hopeoitua korumetallia, vaijeria, lasi- ja siemenhelmiä. Riipus särölasia.
Mutta kuitenkin, inspiksen kun sai niin eipä auttanu muu kuin ottaa metallilanka kauniiseen kätöseen ja ryhtyä puuhaan :D. Ja niin siinä vierähti yötön yö näperrellessä. Ketjun valmistus oli yllättävän helppoa ja vaivatonta. Lopullinen korun malli vain vaivasi, tein useamman ideoinnin huonolla tuloksella. Nyt tämä viimeisin muoto on aika lailla tyydyttävä, ei ehkä ollut ensimmäisenä mielessä tehdä juuri tuollaista, mutta kelpaa :).


 Tuli kokeiltua ekaa kertaa itse väännettyä hakasta lukoksi koruun, ihme kyllä onnistui ihan ok vaikka keskellä yötä silmät ristissä vääntelin menemään :D. Tein myös korvikset kaulakorun kaveriksi.

Ei kommentteja: