28. helmikuuta 2011

Sisustustauluja


 Aurinko kun alkaa paistaa sekä lämmittää mukavasti, niin samalla nousee mieliala sekä havahtuu talven ankeasta harmaasta taas valoon. Ja jotenkin kummasti se sisustusvimmakin sieltä nostaa päätään, siivousvimmaa vielä odottelen...Kangaskaupassa käydessäni silmät osuivat tähän aivan ihanaan brokadi-sisustuskankaaseen. Sitä oli pakko saada ja vielä enemmän pakko kun oli tarjouksessa 11e/m edullisempaan hintaan kuin normaalisti. Silloin sain idean myös näistä tauluista. Olohuone kun on aika iso ja korkea, niin tyhjä valkoinen seinä on aika tylsä...


Taulujen tarvikkeet: Puurimaa 2x30cm ja 2x90cm pätkät per taulu, naulattiin taulun kehyksiksi. Kangasta 1m, jonka leveys oli 139cm.


Kangas riitti juuri sopivasti näihin kolmeen tauluun, pingotettiin kehysten ympärille ja niitattiin kiinni sinkilöillä. Mä ostin kangasta 1,5m ja siitä jäi juuri yhden sohvatyynyn verran kangasta. Pieni n.30x30cm pala jäi. Ompelin 50x100cm palan reunaan vetoketjun ja ompelin pussiksi, tyynynpäälliseksi. Vaihdoin sen yhden sohvatyynyn päälliseksi ja hyvin sointuu yhteen sohvankin kanssa :).


Taulu lähikuvassa, värit luonnossa tietty paremman näköiset. Josko syndelahjaksi saisi sen uuden kameran....