26. helmikuuta 2011

BeiBe hankintoja

Siis ettei vaan ois nurkissa turhaa tilaa :D. Miten paljon pieni käärö tarviikaan tavaraa? Vai tarviiko? Pojat toi matkatuliaisina nuorimmaisille tuplakiesit. Meillä siis jo yhden käytössä Typyllä nämä <3. Mukaan ostivat sadesuojan ja tuon sisaristuimen. Oisin halunnut vielä turvakaukalon adaptereineen sekä kantokopan, mutta niitä ois hankala ollu rahdata tänne. Joten hakusessa siis vielä:
Maxi-Cosin Cabriofix-kaukalo uudempi tai vanhempi malli tai sitten Maxi-Cosin Mico malli, nämä saisi Suomesta ostettavalla adapterilla kiinni rattaisiin. Jolloin meiän kauppareissu menopelit autoillen näyttäisi tältä :).
Etsinnän alla oli myös se kantokoppa, mutta sitten hokasin etteihän mulla ole varsinaista tarvetta kanniskella vauvaa siinä yhtään mihinkään. Kun ei näiden kahden aiemmankan kanssa ole tarvinnut, joten ostin Pikku Hurmurista tällaisen Eisbärchenin pikkukarhu-pussin.

Väri lähes sama, sivut vain on myöskin harmaat. Tämä menee kätsästi rattaissa kun pääpuolen kiristää pussiksi, on se lähes kuin koppa. Vöillä kiinni ja nystyrät pohjassa pitää tiukasti paikallaan. Käy kätevästi myös turvakaukalossa, jolloin ei tartte pukea liikoja, iso plussa! Isompi pussi oli harkinnassa, mutta se ei mennyt kauhean sujuvasti kärryihin, kun sisaristuin on vauvan yläpuolella. Harkitsen ensi talveksi Typylle isompaa pussia, sekä myöhemmin sitten kolmoselle tai sitten se siirtyy tälle kolmoselle. Tää ois herkku :P (ehkä mustana myös):

Sitteriä etsiskelen yhä, sekä manduca-kantoreppua. Sitterin hankin ehdottomasti, manducaa vielä harkitsen, koska mietin sen käyttötarvetta. Taidan hankkia sitten vasta kun/jos sellainen tarve tulee, meillä kun on jo kantoliinakin. Hauskan näköisen ja ei täynnä nallepuhia olevan sitterin löysin Babystylesta, edullinenkin on, harmittavasti vain oli loppu turkoosin ja beigen värinen...Vielä sais musta-beigenä.


Ja juuri kun meinasin klikata tämän itselleni, tuli soitto että on löytynyt jokin sitteri edullisesti 5e kirppikseltä. Joten unohtakaamme tämä :D. Saas nähä mitä sieltä tulee, kun ei itse ole näkemässä....Jos kankaat ei miellytä, pistän uudet ;).

Muuta tarpeellista...Hmmm...Eipä ihmeempiä, sänky löytyy, vaatetta on tai tulee sukulaisilta. Lakanoita tarttee lisää. Enköhän mä jtn kivaa hankintaa vielä keksi :D. Suurimmat alkaa olee kasassa ja viikkoja jäljellä vielä vähän vajaa 19. Joten hyvin ehtii varautua PalloMasin tuloon <3.

2 kommenttia:

LODE kirjoitti...

mä oisin voinu myydä meidän sitterin sulle !! Se on hyvä ja ihana.

Jeanie kirjoitti...

Nii tietty :D, noh meni jo...