11. helmikuuta 2011

Meillä tapahtunutta

Aikaa taas vierähtäny vaikka ja kuinka...Ei paljoo ehdi ylimääräistä, kun painaa kotiäitiarjen jälkeen vkonloput töissä. Mutta pian siihenkin tulee muutos sillä...

Lokakuun lopussa tällainen tuli puun takaa yllättäen


Kahta lasta kun on tehnyt tosissaan useamman vuoden yhteensä, oli aivan outoa kokea tällainen "HuPs". Ja ihan ilman sitä kaikkea yrittämistä. Tiedettiin kyllä että näin toki voipi käydä, mutta sitten taas joskus 3v päästä. Kuinkas sitten kävikään... Mutta yhtä kaikki iloinen ylläri :)! Rv 20 siis jo menossa ja la oli aluksi sopivasti hääpäivä, mutta siirtyi 6.7.


Maisemia meiltä "maalta". Mies on painanu lumitöitä kuin pieni eläin ja pariin kertaan on tullut todettua kerrostalo asumisen hyviä puolia (tai sitten sellasessa yhtiössä asumisen missä pihatyöt on ulkoistettu...). Yhtä kaikki lapset tykkää, äiti tykkää niin kauan kun rattailla pääsee kulkee :D. Koira tykkää kunhan on alle -10 asteen.

Kävästiin reissussa Ruåttin maalla lasten kanssa ilman isiä (missä äitien reissut ilman lapsia?). Typykkä oli ekaa kertaa pallomeressä ja voi sitä riemun määrää. Pojukin tottuneena pallomerenkävijänä näyttämässä mallia :). Kiljahtelua ja iloa!


Ja kun toiset lomailee muualla, kodin vahti viettää breikkinsä mahdollisimman mukavasti :D! Huomatkaa hymy ;).


Ja tää kotiäiti on yrittäny kunnostautua edes jossain ja leipassu erilaisia piirakoita tehden ihan itse taikinapohjankin :P. Tän hetken herkkua on puolukkapiirakka kinuskikastikkeella NaM!Kuten aiemmin mahdollisesti mainitsinkin jo tai jos en, niin ulkokaton remontista oli jtn hyötyäkin. Meillähän meni kaksi sisäkattoa vuotojen takia rikki/pilalle. Joten tehtiin diili urakoitsijan kanssa ja saatiin kattopaneelit yläkerran makuuhuoneisiin ja tasanteelle. Meillä sisustusta koristamassa nyt sitten 40m2 paneelia, kiva mut viel kivempi kun lähtevät pois olkkarista. Paneelit toimittaa täl hetkellä pikku prinsessa esiintymislavan virkaa :D.


Käsityösaralla on ruuhkaa kun ideoita pukkaa :D ja osan meinaa unohtaakin. Typylle tuli väsästyä jämälangoista mekko ja työn alla myös Pojulle paita sekä ihana torkkupeitto olkkariin. Pojun paidasta laitan kunhan valmistuu ;), kuvan on herra saanut itse valita. Ja sainhan mä melkein valmiiksi oman Novitan Rose Mohair lux-langasta tehdyn paidan. Langanpäät kaipaa viimeistelyä...*laiska*
Torkkupeitossa riittää hommaa, valmiina on ehkä 35cm. Mutta eiköhän tuo palkitse kun sen saa valmiiksi. *Ei malta odottaa!* Väriä en saanut hyvin näkyviin, salamalla otetussa kuvassa on liian kirkas ja ilman liian tumma. Noh mutta kummiskin, tuon kanssa kun saisi jotkut sopivat tyynynpäälliset ostettua/tehtyä <3.

2 kommenttia:

TIINA kirjoitti...

en tiennytkään. tai sitten en muista. :D
onnea!!!

Jeanie kirjoitti...

Kiits :). Kyl mä sen oon tainnu fb:ssakin mainita ainakin ohimennen :D.