16. huhtikuuta 2012

Yyhoilua päivä nro 1

Päivällinen, ansaittu sellainen.
Jepjep, meillä harvemmin ollaan ihan aikuisten oikeesti pidempiä aikoja yyhoona tän kolmen koplan kanssa. Lukuunottamatta ny jotain illanvietto reissuja, joista tullaan aamuksi kotiin. Mutta tässä sitä nyt ollaan, minä, kolmen kopla sekä tuo karvainen virtapiiri.

Ensimmäinen ajatus oli et hell no! Epistä! Mies kun viikon majailee hotellissa syöden ravintolassa ja muuta mukavaa. Ja sillä tietty on autokin mukanaan. Sit aattelin et hitsit, mähän selviän näiden kanssa joka päivä, niin miksen sitten selviäis tästäkin. Mietintää on kyl vaatinut tuon virtapiirin ulkoilutus, mutta eipä se mitään tähtitiedettä ole vaatinut. Joutuu kyllä aina 2/3 lapsista ottaa mukaan, ainakin päivällä lenkille. Aamun ja illan pissatukset yritän hoitaa pikapikaa nukkumisaikaan.

Joten missiona selvitä hengissä :D. Esikoinen sopivasti sairastu ja pääsenkin raahaamaan koko koplan terveyskeskukseen lääkäriin huomenna, jipii. Se on aina mukavaa yrittää keskittyä johonkin kun aina joku lapsista vinkuu, kinuaa, itkee tai muuten vaan valittaa. Pissanäytteen ottokin oli jo operaatio sinällään, vaikka tuo isoin osaakin jo toimia itsenäisesti...Yleensä kyllä ovat nätisti, mut ei sillon ku mun tarvis jotain tehdä. *Toivoo lääkärin omaavan pitkän pinnan*.

Päivälliseksi väsäsin itselleni tuon kuvassa näkyvän salaatin ja eilen maustumaan tehty porkkanakakku sai tänään kuorrutteen. On se vaan niin NaM :P! Illalla ootan vaan et saan nuo nukkumaan. *Omaa aikaa*. Josko nuo helmetkin sitten taas juttelis mulle ;). Harmittavan vähäiseksi on helmikasa päässyt (lue; liian vähän vaihtoehtoja, määrällisesti ihan riittävästi O_o).

Liikuntakiintiökin on tullut täytettyä ensin puistoilemalla pienten kans aamulla, sekä kauppareissu kävelyä yhteensä n. 4km. Iltapäivällä pitikin sitten tehdä uus kauppareissu, kun sain viestin että tilatut kankaat oli tulleet matkahuoltoon, joten eiku takasin keskustaan päin. Kävin samalla Prismassa hakemassa tulostimeen värikasetit, kävelyä tuli yhteensä 5km. Juoksemaan tartteis kyl päästä, naisten kymppi odottaa :O!!

Ei kommentteja: