5. huhtikuuta 2011

Saanko esitellä:

Pojun huone


Tältä se nyt sitten näyttäis. Johan tässä kuukauden päivät meni, että saatiin yläkerta kokonaan rempattua. Listoja puuttuu kaikista huoneista, talous puoli on sen verran kuralla...Mutta ne on sit onneksi enää pikkujuttuja :).

Mutta asiaan: täälläkin vaihtoon siis lähti ruma, vanha ja oksettava tammiparketti. Tilalle tuli wenge-parketti. Hirvitysmäiset katto mdf-levyt sekä kaappi läks kaatikselle myös. Vasemmalla seinällä oli tosi "kiva" haitariovi, oviaukko tukittiin ja sitä saikin Mies hinkata useamman päivän molemmin puolin, että saatiin siistiksi. Kattoon iskettiin samaa valkolakattua paneelia kuin muuallekin.


Huone toisesta suunnasta, selän taakse jäi kuvattaessa uusi kaapisto. Siinä ei mtn ihmeellistä, basic valkoinen liukuovellinen kaappi 120cm leveänä. Ja voi jee, tää mamma on iloinen kun siellä on tilaa vaikka kuinka =)!! Seinässä ollut ovi oli kuvassa näkyvän hyllyn kohdalla...Ties mikä ratkaisu sekin ovi on ollu....Työpöytä odottaa kasaamistaan ja asettuu aikanaan tuohon ikkunaa vastapäätä. Hylly kaipaa vielä siistimistä....Tyynyt ja päiväpeiton käväsin hakemassa Ikeasta menestyksellisen kirppis viikonlopun päätteeksi. Huoneeseen on tulossa se mun kesäprojekti kerrossänky, kunhan saadaan kasattua, sitten on molempiin sänkyihin v.siniset peitot ja kaksi koristetyynyä. Sisätyynyt oli 0,75€/kpl ja kangas kustansi 5,95/m. Metri riitti mainiosti neljään tyynyyn :), ompelin päälliset tyynynliinan mallisesti luukullisiksi. Peitot maksoivat 5,95€/kpl.
 Se ois sitten enää verhokiskoa ja verhoja sekä sitä kerrossänkyä että työpöytää vaille valmista. Ja jottei totuus unohtuisi...Tästä lähettiin.

 
Ennen remppaa....

2 kommenttia:

TIINA kirjoitti...

uu jea! upea muutos! \o/

Jeanie kirjoitti...

Well yeah :D! Ja tulee olee vieläkin parempi, kunhan tulee täysin valmiiksi ;). (vaik ite sanonkin...)