24. huhtikuuta 2011

Pääsiäissaari

 
Kävästiin Pääsiäissaarella, siis Korkeasaaressa. Aamusta saatiin ajatus lähteä. Eikun eväät kasaan, lapset autoon ja menoks. Aika pian kyllä huomattiin, että muutamalla muullakin oli tullut samat aatokset mieliin...Onneksi oltiin ajoissa liikkeellä niin saatiin auto parkkiin sekä saarella ei tarvinnu kauheesta ryysäristä kärsiä.

Kaivaakohan se verta nenästä...??
Lapsille oli järjestetty mukava Aarteenetsintä Pääsiäissaarelle, jossa piti etsiä aarrearkkuja pitkin Korkeasaarta. Aarrearkku-kohdissa oli monivalinta tehtävä ja vastaukset syötettiin numerolukkoon, jonka auki saamalla sai kunkin eläimen kirjain koodin. Kaikki koodit  6kpl kerättyinä sai lunastaa palkkion karhutalon luona (Apina-pinssit). Mukavaa ajanvietettä sekä samalla tuli näppärästi kierreltyä aikalailla koko Korkeasaari.

Aiemmasta käynnistä olikin vierähtäny jo kolmisen vuotta...Joten oli Pojullekin innostava juttu :). Pikku neiti katseli innoissaan rattaista kaikenlaisia elukoita ihmetellen. (Elettiin toivossa, et nukkuis päikyt...) Eväät oli tosiaan mukana, joten voikkarit lämmitettiin karhutalon edessä grillissä ja kyllä tuli hyviä :P. Lähes koko päivä meni rattosasti seikkaillessa saarella ja nähtiin paljon elukoita, jotka viihtyivät hyvin lämpöisessä kevätsäässä. (ps. tiiän mihin meen, jos PalloMasia ei ala ajallaan kuulumaan...kävelemään ylämäkiä ja rutosti.)

Ja seuraava aarre löytyy...hmm, tuolta!
Isoin ylläri oli entiseen hylkeiden altaaseen tehty mammutti kaivaus. Allas oli täynnä hiekkaa, jossa lapset sai reuhata sekä leikkiä arkeologeja kaivamalla "mammutin luita". Reissun jälkeen oltiinkin kaikki ihan väsyjä ja saatiin se pikku neitikin nukahtamaan autoon, sekä jotenkin ihmeellisesti jatkamaan uniaan rattaissa kotona :O. Kiva päivä vietettiin siis :)!


Jellona
Pikku jellonia

Mammutin kaivaus alue

1 kommentti:

TIINA kirjoitti...

kuulostipas mukavalta päivältä. :)