2. helmikuuta 2010

Huomentapäivää

Aamu alko aikasella herätyksellä...HUooh! Ukko oli sitten joko tyrkänny herätyksensä puhelimesta kiinni tai unohtanu laittaa kokonaan herättämään. Heräs työkaverinsa soittoon ja tuli Ukolle hiukka kiirus...No mun piti nousta sitten koiran lenkityshommiin 6 reikäleipä, yleensä ei mun homma...Ja eihän tuolla tuiskussa rämpimisen jälkeen uni tuu, joten nyt tartteis kehitellä tekemistä. Mut jotenkin ei vaan hotsita.

Äippä kävi eilen kattomassa mun saumuria, ku valittelin sen vetelevän huonosti eteenpäin. Ja meinasin jo viedä korjattavaksikin johonkin huoltopaikkaan. Onneksi en vieny, konehan kaipas vaan perusteellista putsausta. Sisältä löytykin sitten parit superlonit ja pölyä sekä likaa ylettömästi. Pari tuntia rassailtiin konetta puhtaaksi ja rasvattiin oikeen huolella (tai siis äippä putsaili...), ni johan rupes kuulostaa paremmalta. Teki ihan siistiä jälkeäkin :)! Nyt tarvii kaivella taas kankaat esiin ja alkaa suunnittelee mitä niistä tekis. Koiruus saa ainakin jonkun vaatteen ja lapsillekin on saumurilla iisimpi tehdä vaatetta :D!

Ja ihme tapahtui myös eilen, meiän keittiön ovet saapui! Ja joo, eihän sieltä ikinä oo tullu kaikkia mitä piti, joten oli väärän kokoset laatikon etulevyt, kahvat puuttuu ovista ja yhet saranat oli merkattu laitettavaksi väärään paikkaan...Että ei oo keittiö vieläkään valmis...Kuvan laitan vasta valmiista, mutta voin jo sanoo et huimasti valkoset ovet valaisee koko kyökkiä, vaikkei niissä kahvoja olekaan :D! Sisustusintoa olis, muttei rahaa. Eilen ostin makkariin samanlaisen kaihtimen, kuin keittiössä on. Riisipaperikaihdin yllätti mut todella, luulin että siitä ehkä näkyy läpi ja ei oiskaan hyvä, mut toisin kävi. Se antaa kyllä valoa läpi, mut siitä ei nää läpi.

Viime viikon piristys. Osaa miehet muuten joskus yllättääkin :), sain Ukolta tällasen tässä yks päivä <3. 

Viikonloppuna on Typyn ristiäiset ja paljon puuhaa siis. En oo vielä ostanu ees leivontatarpeita ym. Eikä mulla ole mitään kivaa vaatettakaan laittaa päälle juhliin. Ja tajusin just ettei muuten ole tuolla Pojullakaan. Vaateostoksille joutuu siis lähtee...Onneksi mun ei tartte huolehtia kakuista olleskaan, vaan Typyn kummitädit on lupautunu hoitaa sen puolen :). Muuta  tarjottava ois sitten karjalanpiirakat, keksit, mehua, kahvi/tee ja joku muu pikku suolanen. Tilaisuus joudutaan pakon sanelemana pitää srk-talolla, koska vieraita on tulossa n.55 hlö. Siis tässä on vaan sisarukset perheineen, vanhemmat ja lähimmät sukulaiset :O. Meillä ei siis koskaan pidetä mitään pieniä kekkereitä...Puuhaa riittää muutenkin, tänään on Pojun eskariin ilmottautuminen, huomenna Mossen eläinlääkäri, torstaina Poju kerhoon. Jos sitten pe ottais ihan vaan rennosti...

Ei kommentteja: