10. helmikuuta 2013

HEllurei pitkästä aikaa :)!

Pari päivää sitten, oiskohan ollut viime torstai kun oli ihme kyllä tylsää pienimmän päikky aikaan, joten päätin käyttää ajan hyödyksi ja lakata kynnet kunnolla... Tai siis niin kunnolla kuin osaan eli jotensakin kohtuullisen näköisesti :D. Ja kaikki toiminnothan on sallittu siivouksen välttämiseksi..?


Oriflamen aluslakka ja vaaleanpunainen matta pastellisävyinen lakka. Noin 4 kerrosta yhteensä, viimeisellä eli päällyslakka kerroksella ja toiseksi viimeisellä kynsilakka kerroksella on kiinnitetty sydän timangit. Timantit myös oriflamen valikoimasta.


Ja tietenkään tätäkään kauneus operaatiota ei tehdä ilman että meidän neiti Prinsessa osallistuu, joten hänellekin tehtiin ystävänpäivä kynsilakkaus :D.

Torstaista on nyt jo parit päivät eikä lakkaus ole kärsinyt mitään suurempia vahinkoja, ja timantitkin on pysyneet paikoillaan. Vaikka näillä käsillä on jo kuurattu ja pesty vaikka mitä. Siis kestääkin jopa. Hyvä niin koska musta ois vaan niin typerää käyttää aikaa huolelliseen lakkaukseen ja huomata päivän päästä että no sehän rapisee jo pois.... Onneksi ei tarvinnut siis pettyä :)!

Vielä kun sais kynnet pidemmäksi ja joku opettais mulle miten lakata siistimmin...

Ei kommentteja: