4. toukokuuta 2011

PalloMaisan maja

RV 31
Tasaviikkojen kunniaksi postaus masuasukin olotilasta. (Pieni kiusaus oli postata kaulassa olevasta korusta...) Maisan maja onkin pullahtanu kiitettävästi, mammakin niin tyylikkäänä että huhhuh! PalloMaisa matkailee mukana, enkä aina edes muista olevani raskaana...vaikka muuten koko olemus on NIIN raskaana ku voi vaan olla. Ja ah näitä hormooneja, tänään piti pahimpaan otsatatin taltutukseen harrastaa hieman shoppailuterapiaa. Lapsille tällä kertaa, itselle kun on hiukka rajallista ostella mtn....Pahimmat säryt ja kolotukset on toivon mukaan takana päin, kunnes koittaa SE päivä jolloin sinne laitokselle sitten mennään.

Kuvaa ottaessa, piti MiniMimminkin päästä myös kuvattavaksi, meinas pistää show:n päälle :D.
Tiukka poseeraus heti kun kamera suuntautu Mimmiin :DD.

Enks mä ookin IHANA emäntä kauhan varressa!
Poju on seurannu tarkkaan näpertelyäni helmien parissa ja tahtoi tehdä oman. Itse valikoi Sinellistä isoimmat (ja kalliit...) helmet, loput löyty Äiteen lootasta :). Ja onpa tuo huomannu Äipän innokkaasti korujaan kuvailevan, joten kuvankin Poju otti itse asetellen korun tarkasti juuri noin :D. Hieno tuli!


Ps. Sivuilla jo noin paljon Peek A Boo käyntejä ja ne on vielä jopa yksittäisiä kävijöitä, joita laskuri laskee :O. Kiitos kävijöille, jättäkäähän rohkeasti merkkiä itsestänne, en purematta niele :)!

5 kommenttia:

LODE kirjoitti...

Möyy, mä kävin ainakin. Ja torstaina nähdään kuinka Äiti tanssii (luojan kiitos en minä eikä taasusti toi sun pallomaisas =D) !

P.s. mä seurasin pääsiäisenä kävijöitä blogissani ja se laskuri ainakin sekoili kunnolla ! Ihan vaihtu koko kävijämäärä jossainkohtaa (siis väheni, ei siinä, jos ois lisääntyny ;) ja tässä välillä oli koko laskuri pois näkyvistä, et minen kyllä tuohon omaani luota. Mistähän tuo sinun on ?

LODE kirjoitti...

Oih ja toi koru, ihanaa, et poika halus ja teki ja kuvaskin omansa. <3

TIINA kirjoitti...

hei ootteko hoksineet että bloggeri tarjoo ite oman laskurin ja ihan alusta saakka? tutkikaas. :)

voi ihana poitsu. mitä isot edellä... ja iiiihana massu. <3

Jeanie kirjoitti...

Bloggerista täytyykin mulkasta toi. Tarjookohan se sellasta missä on yksittäiset kävijät, ettei ota aina joka klikkausta?

Ja juu tiiän et ainakin te kaks käytte tääl :D, jos ne onkin sitten teiän käyntejä :D?

Juu Poju kyseli, et eiks ookin hieno laitat sä sen sinne nettiin, ni joku voi ottaa mallia <3.

Mä en kyllä tän masun kans enää palloile ku pakolliset...

Unknown kirjoitti...

Mäkin käyn täällä aina vaklaamassa :D Ihanan muikee muru poseeraus ja hienon korun Otso on tehnyt