5. heinäkuuta 2010

Ihan pihalla


Kesäpostaus, kun ei sairaana juuri muuhunkaan kykene. Kesä hellii ja kukat on villiintyny, kiitos isännän huolellisen kastelun. Tässä toinen Muratti-istutus, pienestä lähti. Osto hetkellä oli about just kämmenen kokoinen.


Iso samettikukka loistossaan (näissäkin oli ostaessa yks kukinto per kukka) ja taustalla juuri valmistunut aidan pätkä. Siis vihdoin meillä on aita. Kerrostalo-eloon tottuneelle tuo aita on ihmeen tärkeä :O! Ja huomatkaa uusi maalipinta, isäntä on siis ahkeroinut heti lomansa alkumetreillä :).


Ahkeraliisat ja havutkin rehottaa. Siis en ois ikinä uskonu, että pienen pienistä ahkeraliisoista pullahtaa tuollaiset pehkot! Molemmissa kohdissa on laitettuna vain 3 taimea Ahkeraliisaa. Keskelle taakse odottelen Lidlistä edulliseen 1,99 hintaan hankitun köynnösruusun kasvua ja kyllähän sekin on vähän päässyt vauhtiin.


Mansikkamaan satoa :P ja lisää tulossa, naapurin lapset on jostain syystä kauheen kiinnostuneita mansikan kasvatuksesta?


Pojun istuttamat ja valitsemat begoniat. Yllätyin näiden helppohoitoisuudesta, kunhan kastelu sujuu ni kukat ei muuta tarvitse.


Etuoven viereen laitettu itsetehty kukka-asetelma. Tykästyin tähän, ensimmäinen kerta kun tällaisen väsäilin ja onnistui jopa. Pari begoniaa ja muratti kimpassa :).


Ja jottei mansikat loppuis kesken, satoa odotellaan tästä ja sen kaverista :).


Ja loppuviimeksi kuvaa neljäsosa pihasta. Itsesensuuri ei anna periksi ottaa loppukaaoksesta kuvaa, joten tyytykäämme edes tähän yhteen ns. kokonaiskuvaan :D.

Ei kommentteja: