15. maaliskuuta 2010

Aurinko, kevät, ihanaa.

Kyllä mieli piristyy heti kun aurinko paistaa :) ja on jo hiukan lämpösempi. Käytiin aamupäivällä ulkoilemassa lasten kanssa, kivaa oli ja ei tullut heti kylmäkään. Pojun kanssa syötiin eväitä kans, halusi välttämättä ottaa mukaan eväät :). Eilisilta meni akryylimassa levitellessä seinille, Ukko maalasi keittiön ja se alkaakin oikeesti olemaan niin valmis, ettei mtn tarvitse siellä rempata. Tänään haetaan listat ja sen jälkeen puuttuu enää peitelevyt. Listoitetaan alakerta kans, niin sen jälkeen alkaakin projekti yläkerta...Typy kasvaa silmissä, vauva vauvanen on johonkin mennyt ja tilalle tullut jokelteleva, hymyilevä, kääntyilevä ja naurava vauveli <3.

Kevät tuo aina tullessaan läjän ideoita ja ihastuin Tiinan blogissa käydessäni tällaiseen Virkkuukoukussa blogin mattoon. Suunnittelin tekeväni samantyylisen, kunhan saan näitä edellisiä töitä pois alta. Paljon on muitakin ideoita, kunhan saan aikaiseksi alkaa toteuttaa. Vanhat lakanat odottaa suikaloimista ja sen jälkeen virkkaan niistä säilytyskoreja. Niin ja Pojulle oon luvannu tehdä lapaset. Vielä on myös pantteri ja seepra kankaita jäljellä, tuli ostettua hiukan liikaa tuota Mossea varten, joten työn alla on 6 kpl:tta tällaisia koiran takkeja. Ylimääräiset lahjoitan/myyn pois, Mosselle jääpi yksi molempia, sekä yksi on ainakin menossa kaverin koiruudelle. Mosse pantteri, mURR!


Ja seeprana Mosse näyttää tältä, takki hiukan iso kun on menossa kaverin koiralle, joka on selästä pidempi.


Neulehommana on edelleen menossa mohairliivi Novita syksy 2009-lehdestä, tää ei vaan tunnu valmistuvan millään. No ehkä noilla ompeluhommilla on osuutta asiaan :D. Mutta tässä vaiheessa ollaan, takakpl ja toinen etukpl valmis, toinen etukpl tekeillään. Kohta pääsen kasamaan liivin :).

 

4 kommenttia:

LODE kirjoitti...

Just kattelin noita mattoja kanssa netistä, veikeitä !

Jeanie kirjoitti...

Eikö :)? Mä oottelen vaan et pääsen tekee sellasen...

TIINA kirjoitti...

no kas kun ei oo mulle välähtänyt, että lakanat tulee hiukka edullisemmiksi kuin tilata materiaali tuolta!
toi mosse on niin paras takkeineen. :D

Jeanie kirjoitti...

Lakanat juu käyttöön vaan :). Ja vanhat vaatteet esim. t-paidat käy kans. Sit halpaa ohutta matonkudetta löytyy http://www.kangasaitta.fi/, sekä www.esito.fi. Et jos innostuu tekemään :).

Mosse on :D.