18. marraskuuta 2011

Surrurruur surinaa

No huhheijaa! Aikamoinen viikko jotten sanois. Meillä alkaapi ensi maanantaina kph-remppa, odotettu, muttei kovin kaivattu, koska parin vaippapepun sekä koiran kera uskon joutuvani venymään aikamoisiin houdinimaisiin suorituksiin...Tyllerön 2v syndet ja mato-episodi ym. mukavaa. Mutta niistä lisää myöhemmin. Tämä viikko mennyt surrutellessa ompelukoneella (ja pyykätessä) niin että tuntuu sen surinan takovan välillä tuolla pääkopassa asti sumentaen ajatukset puuroksi. Joka tapauksessa ompelu on kivaa ja kun on vaihteeksi inspistä ni sekin on kivaa :)!

Kellohelmaset

Mekkoloisia pari kappaletta, kellohelma 50-luvun henkeen. Musta tehty kaverille ja tein sitten samalla itellenikin punaisen. Punanen ei oo ihan just ton värinen kuin kuvassa. Joku koristehässäkkä tartteis keksiä tuon mekon kans, mutten tiiä mitä?? Nauhan tynkä tai jotain? Panta hiuksiin? Mustassa mekossa ei oo tylli vielä paikoillaan ja helma viimeistelyä vaille valmis. Löysin mekon kans menevät kivat korkkaritkin, mut lähe ny niillä tähän aikaan vuodesta mihinkään...Tarttee varmaan kantaa näitä vaihtiksena mukana :D. Enkä ees köyhtyny pahasti, makso kaikki 7e. Passelin hintaset tälle kotiäipälle törsätä kenkiin joita tarttee just heti ja nyt. Ensin mietin saappaita, joilla ois sitten voinu vetää läpi illan ja yön, mutta raha ratkasee. Oon kuitenkin jo yksiin talvisaappaisiin rahani pistäny. Joten nämä kelpaa hyvinkin ja on aika herkut <3.




Ihanaa innostua ompelemaan pitkästä aikaa, yksi koiran takkikin on tehty tilauksesta ja pari kolme takkia odottaa jonossa. Itelleni teen vielä yhen mekon erivärisenä, sekä hameen lähes samaan tyyliin vaaleansinisenä. Saas nähä tuleeko pidettyä, mun "vauvamaha" kun on näköjään jääny taas pidemmäksi aikaa...Hmph, miks mä en voi olla mallia "raskauskilot" jäi synnärille...Nii ja muutenkin mä en oo oikeen osannu pitää mekkoja pitkään aikaan, tarttee varmaan opetella :D. Ny jatkamaan iltaa helmien pariin, josko mä kehittelisin jotain mekon kans menevää :).

7. marraskuuta 2011

"Yötyö"


Viikonlopun yötöitä, rannekoru vaijerissa, mukana vintagea sekä lasihelmiä ja ruusukvartsia. Menikin sitten tosissaan myöhään...Miks ihmeessä noi inspikset tuleekin aina ihmeaikoihin..? Tosin asiaan vaikuttaa varmasti sekin että nuo pikkuset kun tarvii saada unille ennen kuin helmiä voi edes kuvitella ottavansa esille..Tein samalla ystävän lapselle muumikorun heidän omasta riipuksesta, mutta unohdin kuvata sen...