31. lokakuuta 2011

Leipomuksia kotileikkeihin :P

Muffinsit ja kakkupalat
Juhlahumua ollut koko edellinen lauantai, kolmen Prinsessaisen syndet tuli juhlittua. Sain idean väkerrellä heille kotis leikkeihin jälkkäreitä. Kukin Prinsessa sai 3 muffinssia sekä kakkupalan lautaselle katettuna, lautanen on ihan oikeeseen käyttöön, joten sitä voi hyödyntää vaikka retkillä :). Ajatus lähti ihan siitä että tyttöset on iältään 1,3 ja 5v ja halusin antaa jotain mitä voivat sitten yhdessä ja erikseen touhuta. Alunperin kun eka kerran näin käsityölehdessä mallin näistä, ajattelin "et juma, kukahan ny tollasiakin tekee...". Enpä tullut ajatelleeksi koko lahjaideaa :D. Toivon mukaan tyttösetkin tykkäävät ja kakkuset pääsee leikkeihin mukaan :)!! Ainakin 3veen leikit alko samontein näiden kanssa :D.

23. lokakuuta 2011

Potta Poset

Mikähän mannekiini tuosta tylleröstä on kasvamassa...Kuvailin pikkusiskoa ja heti kun huomas kameran alko hokemaan "mulle kuva, mulle kuva!". Meillä ei siis kameraa käytetä ilman et tyllerö on kuvissa mukana O_o... :D.



15. lokakuuta 2011

Bileet \0/

Jiihaa! Tänään repästään ja viihdytään hyvässä seurassa, vietämme ystävän kanssa yhteisiä 30vee päivä. Minä jälkikäteen (sattuneista syistä nyt kun en ole enää raskaanakaan...) ja ystäväni hieman etukäteen :). Ystävämme on kutsuttu viettämään hauskaa iltaa yhdessä yksityistilaisuuteen ravintolaan, kuunnellen niitä ikivihreitä (?) ah niin ihania poikabändejä :D, nykypäivän hittejä ja kaikkea mahdollista -80-90 luvun hengessä. Ja mikä tärkeintä, The Bileluukki kasataan LMFAOn tyyliin PARTY ROCK!!!! 

Naapurit muistivat jo eilen kukkapuskalla ja pullollisella kuplivaa. Kiitos :)!

Eiku kannat kattoon!

Ja tervetuloa lukijaksi Uu-Mummu :)!!

14. lokakuuta 2011

*Teehetki*

Se hetki kun olet siivonnut koko päivän, vanhin lapsista koulussa ja kaksi pienempää päikkäreillä. Ahhh...Teetä ja suklaata, ei kukaan sotkemassa tai syömässä mun suklaata. Kiitos, NaM :P!


Uudet verhot ja tyynynpäällisetkin suvaitsivat saapua viikko sitten :). Pikkupöydän kaivoin viherkasvien alta olohuoneen apupöydäksi, keittiön ikkunalauta toimittaa viidakon virkaa tällä hetkellä. Pöytää tuntui tuo tila tuossa kaipaavankin täytteeksi, jotenkin se vaan kuuluu siihen :).

Ja kyllä on onni että meillä on kuivaksi opetteleva taapero....Meidän karvamatto haisee aivan pissalle :(. Noh, ehkä tämä onkin hyvä tekosyy ostaa vihdoin ne matonkuteet ja alkaa virkkauspuuhiin vai mitä ;)? Tai sitten tekosyy hankkia uusi valtavan kokoinen vaaleampi karvamatto..? Tai... :D

1. lokakuuta 2011

Kyökkipiian mesta

Kyökkipiika työssään hinkutti menemään niin ahkerasti, että piti kerrankin ottaa kamera kauniiseen käteen. Kuvakulmia keittiöstä.

<3 Sydämet tarjolla <3
Uusi laskosverho


Tuolit ei ehkä enää sovi niin hyvin tuonne...Tartteis päällystää ne uudelleen, rakkaat kääpiöt ovat sotkeneet ne vaikka ja mihin..! Matotkin laitan vaihtoon kunhan kerkiän, tilalle tulis virkattu pyöreä räsymatto.

Bloggailu ei oo oikeen jaksanu innostaa...sen verran on kaikenlaista huolta ja harmia ollu. Yritetään keskittyä niihin positiivisiin asioihin :). Koruilut, käsityöt ja muut on ollu jollain kumman inspis tauolla. Pakersin ahkeraan yhden hääprojektin kanssa, jonka jälkeen mikään ei oo innostanu käsityön saralla...

Josko pian taas postailua kahvipussien, matonkuteiden, korujen ym. merkeissä :)!